Röviden magamról

Geberle Berci vagyok, 12 éve dolgozom fotósként. Fő profilom az esküvők és rendezvények fotózása. Szeretem az őszinte, természetes, mégis különleges fotókat. Fontos számomra, hogy az ügyfeleim igényeinek maximálisan megfeleljek. “Mindegyik fotózás más és más. Ezért is szeretem a munkámat, mert mindig új fotókat készíthetek.” – Fotó-Videó magazin interjú: Geberle Berci.

Szeretek kiállításokra járni, kreatív workshopokon alkotni és nemzetközi szinten is elismert fotósoktól tanulni. Szinte minden nap tanulok valami újat, amit hozzá tudok kapcsolni a fotózáshoz. A “kötelező képek” elkészítése után, mindig keresek olyan hangulatot, beállítást, aminek köszönhetően még izgalmasabb és színesebb lehet a fotóalbum. Örömmel egyeztetek a Te elképzeléseidről, igényeidről, ha szeretnél egy fotóst.

Szolgáltatásaim

Rendezvény fotózás

Pontos határidő, szoros kapcsolattartás, kiváló minőségű fotók és egyedi látásmód jellemzi a munkámat. Céges rendezvények, kormányzati rendezvények, közintézmények eseményei, sajtótájékoztatók, bemutatók, megnyitók, kiállítások, születésnapok professzionális fotózása. Fotók átadása online, akár a helyszínen elkészítve pár percen belül.

Esküvői fotózás

Számomra nagyon fontos, hogy minden egyes átadott képet örömmel nézzetek az esküvő utáni években is. Fotó dokumentációmmal már sok-sok esküvő történetét meséltem el. Legyen szó a szertartásról, az azt megelőző készülődésről, a lagziról, vagy akár a kezdetek kezdetéről a jegyes fotózásról. A pillanatot ti megélitek én pedig megörökítem!

Páros fotózás

Páros fotózás szabadtéren vagy stúdióban. Nyitott vagy akár extrém fotók elkészítésére is, igazából csak az elképzelésetek szab határt. Természetes fotók, szuper hangulatban. Ajándékozz örök emléket szerelmednek! Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

Portré fotózás

Itt az ideje, hogy rólad is készüljön pár kiváló minőségű portrékép. Cégeknek is fontos, hogy vezetőiről illetve munkatársakról egységes stílusú portrékép készüljön az online felületekre. Ez akár a cég telephelyén is megoldható ahová stúdió technikával vonulunk ki a tökéletes képek megvalósításáért!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!