Virág & dekoráció

Virágszolgáltatás rendezvényre:

A rendezvényvilág széles palettáján nincs olyan esemény, ahol a virágnak ne lenne helye. Legyen szó konferenciáról, állófogadásról, bálról, céges-és családi rendezvényről, partnertalálkozóról és még sorolhatnánk. Különböző méretű és stílusú, élő vagy élő hatású virágból készült virágkompozícióinkkal igyekszünk emelni az esemény színvonalát, emlékezetessé téve azt partnerei, kollégái, megrendelői számára.

Virágszolgáltatás esküvőre:

Életetek egyik legfontosabb napján is számíthattok az Acatering segítségére. Ezáltal nemcsak egy tökéletesen felépített és berendezett esküvői helyszín fogad majd Benneteket, hanem az általatok elképzelt stílushoz és színvilághoz igazodó virágdekoráció is. A fotózástól kezdve a templomi-és polgári ceremónia és az esküvői helyszín díszítésén át, a klasszikus esküvői virágkölteményekig bezárólag teljeskörű segítséget nyújtunk számotokra. A menyasszonyi-és dobócsokrokat, szülőköszöntő virágboxokat, fő-és vendégasztal díszeket ill. egyéb kiegészítőket nemcsak élő, hanem prémium élethű virágokból is készítjük, szem előtt tartva a környezettudatosságot, és nem utolsó sorban az árat, mely az esküvők szervezésében meghatározó jelentőségű lehet. Ezen kívül textillel és virággal dekorált boldogságkapu, köszöntő tábla és ültetési rend tábla is bérelhető állvánnyal együtt.

Acatering + Fanni virág = legjobb döntés

Az esküvői virágdekoráció meghatározó eleme a nagy napnak. Feldobja a hangulatát, elmondja az elmondhatatlant. A virágok tündöklése teszi teljessé szépségét, méltón üdvözli vendégeit, köszönetet mond. A gyönyörű eseményt virágba borítva ünneppé varázsolja.

Szép, színes, friss, illatos virágból gondosan összeválogatott, személyre szabott, egyedi, precíz virágkompozíciókat szenvedéllyel és alázattal készítem, hogy ez lehessen a legszebb nap!

Prémium élethű virágokból készült asztaldíszeink bérlése kör vagy táblaasztalra:

- 4800 ft/db: az ár 8 db asztaldíszig érvényes,

- 4000 ft/db: az ár 9-15 db asztaldíszre érvényes,

- körasztal esetében kb. 25 cm átmérőjű,

- táblaasztal esetében kb. 15-20 cm átmérőjű dísz,

- mely lehet vázában elhelyezett csokor, vagy kaspóban száraz oázisba tűzött virágdísz is

Prémium élethű virágból készült főasztaldíszeink bérlése:

- 12 500 ft: 40 cm hosszú, 3-4 féle élethű virágból, zöldből és kiegészítőkből álló dísz, mely tökéletesen mutat egy 2-4 fős főasztalon

- 17 500 ft: 60 cm hosszú, 4-5 féle élethű virágból, zöldből és kiegészítőkből álló dísz, mely 4 vagy több fős főasztalon érvényesül leginkább

Élővirágból készült asztaldíszeink:

Körasztalra:

- 16000 ft/db: az ár 5 db asztaldíszig érvényes,

- 15000 ft/db: az ár 6-10 db asztaldíszre érvényes,

- 3-4 féle élővirágból és zöldből álló,

- 30 cm átmérőjű, vizes oázisba tűzött dísz

Táblaasztalra:

- 6000 ft/db: az ár 5 db asztaldíszig érvényes,

- 5000 ft/db: az ár 6-10 db asztaldíszre érvényes,

- 2-3 féle élővirágból és zöldből álló,

- 15-20 cm átmérőjű vizes oázisba tűzött dísz vagy vázában elhelyezett csokor

Élővirágból készült főasztal díszeink:

- 25 000 ft: 40 cm hosszú, 3-4 féle élővirágból, zöldből és kiegészítőkből álló dísz, mely tökéletesen mutat egy 2-4 fős főasztalon

- 30 000 ft: 60 cm hosszú, 4-5 féle élővirágból, zöldből és kiegészítőkből álló dísz, mely 4 vagy több fős főasztalon érvényesül leginkább


Mivel minden rendezvény illetve esküvő egyedi igények megvalósítását jelenti, ezért a további dekorációs elemek bérlése és a virág dekorációk árának meghatározása az egyedi igények felmérése után személyre szabott árajánlat formájában történik, ennek érdekében kérlek mihamarabb vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Elérhetőség és munkáink megtekintése:

+36303650334

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!