Virág & dekoráció

Szertartás/templom virágdekoráció

Döntsetek vízparti, panorámás teraszra helyezett vagy akár beltéri ceremónia mellett, legyen az egyházi vagy polgári szertartás, ahol a boldogító igen, az egymásnak tett fogadalom elhangzik, az a helyszín mindenképp a pillanatnak megfelelő díszítést érdemli. Ebben segítségetekre lehetnek a virágok a ceremónia asztalán, egy boldogságkapu textíllel és virággal dekorálva, egy oltárdísz, a pad vagy széksorok masnival történő dekorálása. A ceremónia helyszínén felállított boldogságkapu fehér textillel és virágdekorral már 27 500 ft-tól installálható.

Vacsora helyszínének virágdekorációja

Miután elhangzott a boldogító igen, a vacsora és a buli helyszíne a következő állomás, ahol vendégeitek gyönyörködhetnek az általatok választott stílus és a hozzá igazodó virágdekorációban.

A helyszín virágdekorációjának alapvető eleme a főasztaldísz, mely az ifjú pár asztalát méltó módon emeli ki a vendégasztalok közül. Örömmel fogtok visszatekinteni az est folyamán készült fotókra, melyen a főasztaldísz hangsúlyos szerepet kap. Főasztaldíszeket méretétől függően 19 000 Ft-tól tudtok rendelni tőlünk.

Másik alapvető fontosságú elem a vendégasztalok virágba borítása. Legyen szó körasztalos vagy táblaasztalos elrendezésről, olyan dekorációt kell választani, ami nem zavarja vendégeitek társalgását az est folyamán, azonban emlékezetes marad számukra a virágok nyújtotta hatás. Vendégasztaldíszeket 4000 Ft és 9000 Ft közötti árakon készítünk.

A helyszín harmadik fontos eleme a háttér dekoráció, mely az ifjú pár mögött, a főasztal kiemelését hivatott szolgálni. Sok esetben a helyszín olyan stílusjegyeket hordoz önmagában, ami szükségtelenné teszi a háttér dekorációt, azonban esetenként kimondottan jól jön egy fényfüggöny a nem kívánt rész eltakarására. Textíllel és fényfüggönnyel ellátott háttér már 30 000 Ft-tól rendelhető.

Menyasszonyi csokor

Az esküvői virágköltemények közül ez a csokor fejezi ki leginkább viselőjének stílusát, egyediségét, ezért fontos a jól átgondolt stílus, a színek és a formavilág mely nemcsak a menyasszony ruhájához, hanem személyiségéhez is illik.

Népszerű virágok a csokorban a kála, rózsa, hortenzia, gyöngyvirág, tulipán és az orchidea, mindegyik virágtípus jelképez valamit, és ennek megfelelően választják ki, hogy milyen esküvőhöz illenek leginkább.

A csokor formáját tekintve lehet kerek, hosszúkás, nyújtott, biedermeier, vízesés vagy csepp alakú is.

Csokrainkat stílustól és virágtípusoktól függően 21 000 Ft-tól készítjük, mely 3-4 féle virágot és hozzá illő zöldet tartalmazó csokor bedíszített szárral.

Dobócsokor

A menyasszonyi csokor kisebb változata. Kevésbé ékes, de hasonló színű és típusú virágokból áll. A hagyomány szerint a szertartás után a menyasszony az egyedülálló, nem férjezett lányoknak háttal állva eldobja a csokrát, akik megpróbálják elkapni azt. A legenda szerint, amelyik lánynak sikerül elkapni, az lesz a következő menyasszony. Egy dobócsokor ára kb. 4.000–6.000 Ft. de mostanában többször láttunk olyan esküvőt is, ahol 2-3 csokrot dobott el egyszerre a menyasszony.

Virágkitűző

A kitűzőket a vőlegényen kívül a tanúk és az örömapák is viselni fogják. A vőlegénynek a menyasszonyi csokor virágaiból kerül a hajtókájára vagy a zsebére virág, általában tűvel, néha mágnessel rögzítve, a tanúk és az örömapák pedig színben hasonló, de nem teljesen ugyanilyen kitűzőt kapnak. Fontosak a méretarányok is, de egy hozzáértő virágkötő odafigyel ezekre a részletre.

Szülőköszöntő csokor

A házasságkötési ceremónián az ifjú pár megköszöni a szüleinek azt, hogy felnevelte őket, ilyenkor virágcsokrot vagy egy szál virágot szoktak adni az örömszülőknek. Ebben az esetben érdemes olyan csokrot készíttetni, amiben az örömanyák kedvenc virágai kapnak helyet.

Járműdísz

Autón kívül érkezhettek az esküvő helyszínére motorral, hintóval, traktorral, vagy akár lovas kocsival is. Ezeket a járműveket is fel szokták díszíteni, egyedi ötleteitek és elképzelésetek alapján, de mindenképp segítünk a tökéletes kompozíció megvalósításában.

Egyéb virágkészítmények

Vállaljuk továbbá minden esküvői virágdísz elkészítését, melyek elengedhetetlen kellékei egy tökéletes esküvőnek, ilyen pl. a szülőköszöntő csokor vagy virágbox, vőlegényi és tanú kitűzők, a koszorúslányok csokrai vagy csuklódíszeik, dobócsokor, autódísz és különböző táblák kihelyezése. A felsorolásnak csak a képzelet szab határt.

A megadott árak tájékoztató jellegűek a 2022-es évre aktuálisak, klasszikus esküvői virágokból készült díszeket foglalják magukba, az ettől eltérő egyedi kérésekre egyeztetés után tudunk árajánlattal szolgálni.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!