Virág & dekoráció

Virágszolgáltatás rendezvényre:

A rendezvényvilág széles palettáján nincs olyan esemény, ahol a virágnak ne lenne helye. Legyen szó konferenciáról, állófogadásról, bálról, céges-és családi rendezvényről, partnertalálkozóról és még sorolhatnánk. Különböző méretű és stílusú, élő vagy élő hatású virágból készült virágkompozícióinkkal igyekszünk emelni az esemény színvonalát, emlékezetessé téve azt partnerei, kollégái, megrendelői számára.

Virágszolgáltatás esküvőre:

Életetek egyik legfontosabb napján is számíthattok az Acatering segítségére. Ezáltal nemcsak egy tökéletesen felépített és berendezett esküvői helyszín fogad majd Benneteket, hanem az általatok elképzelt stílushoz és színvilághoz igazodó virágdekoráció is. A fotózástól kezdve a templomi-és polgári ceremónia és az esküvői helyszín díszítésén át, a klasszikus esküvői virágkölteményekig bezárólag teljeskörű segítséget nyújtunk számotokra. A menyasszonyi-és dobócsokrokat, szülőköszöntő virágboxokat, fő-és vendégasztal díszeket ill. egyéb kiegészítőket nemcsak élő, hanem prémium élethű virágokból is készítjük, szem előtt tartva a környezettudatosságot, és nem utolsó sorban az árat, mely az esküvők szervezésében meghatározó jelentőségű lehet. Ezen kívül textillel és virággal dekorált boldogságkapu, köszöntő tábla és ültetési rend tábla is bérelhető állvánnyal együtt.

Acatering + Lilan Flower = legjobb döntés

Amennyiben az Acatering csapatát választod catering szolgáltatódnak, saját virág dekoráció szolgáltatásunkkal szeretnénk megköszönni a bizalmat. Legyen szó esküvőről vagy egyéb rendezvényről, a vendégasztalok virágdekorációját kedvezményes csomagárban kínáljuk számotokra az asztalszám függvényében.

Prémium élethű virágokból készült asztaldíszeink bérlése kör vagy táblaasztalra:

- 4800 Ft/db: az ár 8 db asztaldíszig érvényes,

- 4000 Ft/db: az ár 9-15 db asztaldíszre érvényes,

- körasztal esetében kb. 25 cm átmérőjű,

- táblaasztal esetében kb. 15-20 cm átmérőjű dísz,

- mely lehet vázában elhelyezett csokor, vagy kaspóban száraz oázisba tűzött virágdísz is

Prémium élethű virágból készült főasztaldíszeink bérlése:

- 12 500 Ft: 40 cm hosszú, 3-4 féle élethű virágból, zöldből és kiegészítőkből álló dísz, mely tökéletesen mutat egy 2-4 fős főasztalon

- 17 500 Ft: 60 cm hosszú, 4-5 féle élethű virágból, zöldből és kiegészítőkből álló dísz, mely 4 vagy több fős főasztalon érvényesül leginkább

Amennyiben tőlünk rendelitek az élethű virágból készült fő- és vendégasztal díszeket, az alábbi ajándékkal szeretnénk kedveskedni számotokra:

- esküvők esetében egy virággal dekorált köszöntő tábla bérlése állvánnyal együtt,

- egyéb rendezvény esetében az étel- vagy italpultra helyezett virágdekoráció.

Élővirágból készült asztaldíszeink:

Körasztalra:

- 7500 Ft/db: az ár 5 db asztaldíszig érvényes,

- 6500 Ft/db: az ár 6-10 db asztaldíszre érvényes,

- 3-4 féle élővirágból és zöldből álló,

- 30 cm átmérőjű, vizes oázisba tűzött dísz

Táblaasztalra:

- 4200 Ft/db: az ár 5 db asztaldíszig érvényes,

- 2500 Ft/db: az ár 6-10 db asztaldíszre érvényes,

- 2-3 féle élővirágból és zöldből álló,

- 15-20 cm átmérőjű vizes oázisba tűzött dísz vagy vázában elhelyezett csokor

Élővirágból készült főasztal díszeink:

- 19 000 Ft: 40 cm hosszú, 3-4 féle élővirágból, zöldből és kiegészítőkből álló dísz, mely tökéletesen mutat egy 2-4 fős főasztalon

- 23 000 Ft: 60 cm hosszú, 4-5 féle élővirágból, zöldből és kiegészítőkből álló dísz, mely 4 vagy több fős főasztalon érvényesül leginkább

Amennyiben tőlünk rendelitek az élővirágból készült fő- és vendégasztal díszeket, az alábbi ajándékkal szeretnénk kedveskedni számotokra:

- esküvők esetében egy ceremónia asztalra helyezett élővirágdísz,

- egyéb rendezvény esetében az étel- vagy italpultra helyezett élővirág dekoráció.

Mivel minden rendezvény illetve esküvő egyedi igények megvalósítását jelenti, ezért a további dekorációs elemek bérlése és a virág dekorációk árának meghatározása az egyedi igények felmérése után személyre szabott árajánlat formájában történik, ennek érdekében kérlek mihamarabb vegyétek fel velünk a kapcsolatot.

Elérhetőség és munkáink megtekintése:

+36302724462

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!