Kisoroszi Golf Club

A golfpálya közepén elhelyezett, mintegy 300 fő befogadására alkalmas rendezvénysátor a Ti elképzeléseitek szerint alakítható, díszíthető. A klubházban további 100 fő kényelmes kiszolgálására ad lehetőséget, továbbá összkomfortos, újonnan kialakított, klimatizált szobákban a szállás is biztosított. Már 750.000 ft-tól/nap!

Völgy Major Verőce

Budapesttől 50km-re található gyönyörű környezet, hangulatos helyszín a Dunakanyarban. Mesés helyszín, állatokkal, és kis kápolnával a dombtetőn. Rendezvények, szálláslehetőség, esküvők 500 fős létszámig. Már 450.000 ft-tól/nap!

Casa De Campo Etyek

Közel Budapesthez egy 2,5 ha magánbirtokon.  Vidékies környezet a természetben.  Szomszédok és hangkorlátozás nélkül. Szabadtéri lehetőségek. bográcsozás, hús sütés, airsoft és paintball pálya használat, gyerekeknek NERF csata. Labdajátékok, trambulin, tollas pálya, kötélhúzás, számtalan csapatépítési lehetőség, esküvő. Már 220.000 ft-tól/nap!

Bipi Villa

Szükséged lenne egy helyre, ami kint van a városból, de ha kell 15 perc alatt ismét a belvárosban vagy?36 főnek tudunk kényelmes, szálláshelyet biztosítani 2-7 ágyas szobákban.Alkalmas esküvők és lakodalmak tartására. Elhelyezkedéséből adódóan a Villa népszerű helyszín az ifjú párok körében, hisz ár-érték arányban a Római-part egyik legszínvonalasabb és legkedvezőbb esküvő helyszíne. Már 300.000 ft-tól/nap!

Récsei Hall

500 m2 rendezvénytér, 220 m2 hátország, 200 parkolóhely, jó megközelíthetőség. A belvároshoz közel, Pestről, Budáról és vidékről is jól megközelíthető rendezvényhelyszínünk várja az Ön rendezvényét is! Már 500.000 ft-tól/nap!

Studio Kvarda

Budapesten található stúdiónk egy impozáns, régi gyárépületben működik, 320 négyzetméteren. A helyszín adottságai egyszerre idézik a múltat, mégis modern külsőt kölcsönöznek, különleges hangulatot adva ezzel helységünknek. Már 500.000 ft-tól/nap!

Abigél szalon

Rendezvényhelyszínünk az V. kerületben, a Zichy Palotában található páratlan környezetben, közvetlenül a Bazilika mellett. Exkluzív helyszín 80 fő befogadására képes termekkel. 5 rendezvény terem azelegancia jegyében. Színvilágában a márványpadlót fekete és arany kiegészítőkkel ötvöztük, ezzel is emelve a rendezvényhelyszín fényét és eleganciáját.Már 500.000 ft-tól/nap!

Playa Luna Pápa

A Playa Luna egy húsz hektárnyi magánbirtokon elterülő kuriózum. Óriási bambusz erdeivel, egzotikus pálmáival, grandiózus tavaival, homokos strandjával a dél-amerikai tengerpartokat idézi az ide látogatók elé. Egy eldugott tüskevár, ahová nem hatol be a város zaja, ahol megáll az idő, és amely különleges növényzetével, egyedi formájú épületeivel egy szempillantás alatt álomvilágba röpíti az embereket. A területen több, egymástól elkülönült lakóépület található, ahová nyugovóra térhetnek a megfáradt vendégek. Már 550.000 ft-tól/nap!

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!