Állófogadás

Kreatívitás, Élmény, Hangulat, Csapatmunka

Kreatívitás, Élmény, Hangulat, Csapatmunka

Profi, összeszokott csapat a tökéletes rendezvény kulcsa! Legyen szó kerti partyról, konferenciáról, szendvicsebédről, tányér szervízről. Legyen minden a helyén, ez a mi mottónk! Igény esetén a rendezvény arculatához igazodó honlapot működtetünk, amelyen keresztül a delegáltaknak lehetőségük nyílik: információszerzésre, regisztrációra, szállásfoglalásra és online számlafizetésre is.

Céges rendezvény

Mert minden nap mást tartogat!

Mert minden nap mást tartogat!

Ha az ügyfelek és a munkatársak megfelelő motivációt illetve inspirációt kapnak a cégedtől, annál valószínűbb, hogy hűségesek maradnak! Mi minden esetben egy céges rendezvényt az adott célközönség igényeihez mérten rendezünk meg, az üzleti értékek megfelelő mértékű kiemelésével.

Családi rendezvény, születésnap

Évforduló, nagy családi esemény, vagy születésnap közeleg?

Évforduló, nagy családi esemény, vagy születésnap közeleg?

Ne vegyen minden terhet a nyakába, hiszen sok időt és energiát takaríthat meg, ráadásul profi kezekbe adod a szervezést. Csapatunk vállalja teljes körűen a programok megszervezését és kivitelezését egyaránt, kitelepüléssel és/vagy kiszállítással, akár helyszíni elkészítéssel.

Esküvő

Csak egy nap van!

Csak egy nap van!

Te megtaláltad a tökéletes partnert, a többiről mi gondoskodunk, hogy tökéletes legyen. Az esküvő mindig, mindenkinek egy felejthetetlen pillanat az életben, ilyenkor még inkább boldogság és szeretet tölti meg a szíveket. Ha nem csak egy esküvőre vágytok, hanem a lehető legtöbbet szeretnétek kihozni a napból. Jó helyen jártok! Teljeskörű esküvőszervezés a kezdetektől az utolsó vendégig.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

Váltás gyengénlátó verzióra!