Megbízható, minőségi rendezvénytechnikai partnert keres rendezvényére?

Partnercégünk rendezvények technikai kiszolgálására szakosodott, több mint 20 év tapasztalattal és tudással rendezvényének teljes technikai lebonyolítását le tudjuk venni a válláról. Ehhez a legmodernebb, professzionális konferenciatechnikai eszközöket használjuk, mert lépést tartunk a fejlődéssel, technikával és ennek minden előnyét megrendelőink is élvezhetik, beszéljünk akár néhány fős megbeszélésről, konferenciákról a több ezer fős kongresszusokon és gálavacsorákon át akár a koncertekig, nálunk a minőség mindenkinek jár. 
Rendezvénytechnikai szolgáltatásokon kívül segíthetjük rendezvényét éttermi szolgáltatásokkal, rendezvénybútorokkal, rendezvény sátrakkal (akár több ezer négyzetméteresig), illetve a rendezvényhez kapcsolódó grafikai tervezéssel, nyomdai munkákkal, rögzítéssel, vágással, stb.

Kérjen ajánlatot most! 

Dj szolgáltatás

Legyen tánc!

Rendezvényeinken a hangulatot a finom ételek mellett a DJ tudja igazán fokozni.

Legyen szó esküvőröl aminek a csúcspontja a vacsora és utána az esküvői parti, ahol a "dj szolgáltatás", - mint esküvői dj - remek zenéket játszva reggelig táncoltatja a népet. 

Ezért jó megoldás egy olyan DJ, aki több korosztály kedvenceit ismeri, játssza, sőt, a saját stílusából is próbál belevinni izgalmas dolgokat, meglepve ezzel a bulizókat.

  • Funky a 70-es évekből? Pipa.
  • 80-as évek rock klasszikusai? Alap.
  • 90-es évek külföldi és magyar eurodance kedvencei? A-Z-ig.
  • Tört ütemek a 2000-es évekből? Kérd bátran.
  • Elektronika napjainkból? Követjük a trendeket.
  • Ittasan összeborulós magyar kedvencek? Énekeljem?​

Dj szolgáltatás már 50.000.-ft-tól

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!